Wie zijn wij?

JOH is een netwerk van jonge vastgoedprofessionals in en rond Den Haag. Het netwerk ontmoet elkaar circa 11 keer per jaar. De leden zijn werkzaam in verschillende expertises van het vastgoed. Daardoor zijn ze in staat om op informele wijze een netwerk van vastgoedprofessionals uit de regio op te bouwen en op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen in de regio Den Haag. In het ledenbestand zijn ondernemers en werknemers te vinden uit diverse disciplines. Denk daarbij aan ontwikkelaars, architecten, stedenbouwkundigen, beleggers, corporaties, juristen, notarissen, makelaars en gemeenten. JOH is opgericht in 2006.

Hoe word je lid?

Om lid te worden van JOH kun je op de contactpagina je gegevens invullen. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen zullen we contact met je opnemen.

Het lidmaatschap van JOH kost € 350,- op jaarbasis. Alle activiteiten (inclusief diner) worden daarmee bekostigd. Ook wordt uit dit lidmaatschapsgeld een deel van de jaarlijkse studiereis bekostigd.

JOH maakt deel uit van een landelijk netwerk voor jonge vastgoedprofessionals (< 36 jaar); Jong Onroerend Goed Nederland (JO-NL). Zusterverenigingen zijn te vinden in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Brabant, Arnhem-Nijmegen, Overijssel en Groningen.